Kiinteästi asennettavat tilalämmittimet

Polar E -sarja

Polar E -sarjan ilmalämmittimet on tarkoitettu teollisuushalleihin, varastoihin, myymälöihin, maalaamoihin, kasvihuoneisiin jne. eli kaikkialle missä tarvitaan tehokasta ilmalämmitintä jatkuvaan käyttöön.

kiinteästi asennettava öljylämmitin Polar EIlmalämmitys on helpoin, edullisin ja monipuolisin tapa järjestää lämpöhuolto kuntoon. Polar E -hallilämmitin on tähän käyttöön varma valinta. Polartherm on toimittanut E-sarjan ilmalämmittimiä jo yli 15.000 kpl asiakkailleen kotimaahan ja ulkomaille.

Polar E -sarjan hallilämmittimissä on matalat investointikustannukset ja monipuoliset sovellutusmahdollisuudet. Niiden hyötysuhde on korkea, jopa noin 90%. Lämmittimen puhaltimen aikaansaama ilmankierto tasaa lämpötilaeroja lämmitettävän tilan sisällä. Hallilämmitintä voidaan käyttää myös pelkkään tuuletukseen kesällä. Talvellakin sen voi jättää kylmilleen, jäätymisvaaraa ei ole. E-sarjan kokovalikoima on kattava, 25 kW:sta aina 500 kW:iin asti.

Polar E-hallilämmitin, joka on suunniteltu pääasiassa käytettäväksi *) nestemäisellä biopolttoaineella (bioöljy), on helpoin ja edullisin tapa järjestää lämpöhuolto kuntoon. Näin toteutetulla ilmalämmityksellä on monia ylivoimaisia etuja. Polar E -sarjan ilmalämmittimiä on valmistettu vuodesta 1974 alkaen. Nykyinen mallisto on pitkän kokemuksen ja asiakaspalautteen perusteella tehdyn jatkuvan tuotekehitystyön tulosta.

 

*) laite soveltuu myös muille polttoaineille käytettäväksi

 

Kiinnostuitko?

Viluttaako vai oletko jo jäässä? Ei huolta, ratkaisemme lämmitysongelmasi joten kerro tilanteestasi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.