Kiinteästi asennettavat tilalämmittimet

Polar VRS -sarja

Polar VRS -sarjan ilmalämmittimet on tarkoitettu teollisuushalleihin, varastoihin, myymälöihin, maalaamoihin, kasvihuoneisiin jne. eli kaikkialle missä tarvitaan tehokasta ilmalämmitintä jatkuvaan käyttöön.

kiinteästi asennettava öljylämmitin Polar VRSIlmalämmitys on helpoin, edullisin ja monipuolisin tapa järjestää lämpöhuolto kuntoon. Polar VRS -hallilämmitin on tähän käyttöön varma valinta. Polartherm on toimittanut E- ja VRS- sarjan ilmalämmittimiä jo yli 15.000 kpl asiakkailleen kotimaahan ja ulkomaille.

Polar VRS -sarjan hallilämmittimissä on matalat investointikustannukset ja monipuoliset sovellutusmahdollisuudet. Niiden hyötysuhde on korkea, jopa noin 90%. Lämmittimen puhaltimen aikaansaama ilmankierto tasaa lämpötilaeroja lämmitettävän tilan sisällä. Hallilämmitintä voidaan käyttää myös pelkkään tuuletukseen kesällä. Talvellakin sen voi jättää kylmilleen, jäätymisvaaraa ei ole. VRS-sarjan kokovalikoima on kattava, 25 kW:sta aina 500 kW:iin asti.

Öljylämmitteinen toimiva Polar VRS -hallilämmitin on helpoin ja edullisin tapa järjestää lämpöhuolto kuntoon. Näin toteutetulla ilmalämmityksellä on monia ylivoimaisia etuja. Polar VRS -sarja on kehitetty 2010- luvulla vastaamaan EU:n uusia energiatehokkuusvaatimuksia. Lisäksi tuotekehityksessä on huomioita yli 40 vuoden kokemus lämmittimien valmistuksesta.

 

 

 Saatavana myös kaasukäyttöisenä, kysy lisää Remko VRS -sarjasta!

Kiinnostuitko?

Viluttaako vai oletko jo jäässä? Ei huolta, ratkaisemme lämmitysongelmasi joten kerro tilanteestasi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.