Kiinteästi asennettavat kiertovesilämmittimet

Lisävarusteet

Ohjauskeskukset

 

PWW-1

kiinteästi asennettava vesikiertolämmitin PWW ohjauskeskus PWW-1

Ohjauskeskus sisältää huonetermostaatin 0 40°C ja 0 - 1 käyttökytkimen. Kun vallitseva lämpötila laskee alle termostaatin asetteluarvon kytkee huonetermostaatti puhaltimen päälle ja huoneilmaan tulee lämpöä.

PWW-2

kiinteästi asennettava vesikiertolämmitin PWW

Ohjauskeskukseen kuuluu huonetermostaatti 0 - 40°C ja käyttökytkin 0 - 1 - 2. Ohjauskeskus toimii samalla periaatteella, kuin PWW-1, mutta 0 - 1 - 2 kytkimellä saadaan valittua kaksi eri pyörimisnopeutta puhaltimelle. Lisäksi keskuksessa on vihreä merkkivalo puhallin Päällä -toiminnolle sekä oranssi merkkivalo, joka ilmaisee ovatko lämmittimien sisäiset lämpösuojat kunnossa.Seinäkannattimet

kiinteästi asennettava vesikiertolämmitin PWW seinäkannattimet

PWW-lämmittimiin on saatavilla myös valmiit seinäkannattimet. Kannattimet ovat L-muotoraudasta valmistettuja ja ne sopivat suoraan lämmittimen takanurkissa oleviin aukkoihin minkä ansiosta laitteen asentaminen seinälle on erittäin helppoa.

Seinäkannattimet ruuvataan ensin kiinni seinään minkä jälkeen PWW-lämmitin työnnetään kannattimien varaan ja kiinnitetään kannattimiin.

Kiinnostuitko?

Viluttaako vai oletko jo jäässä? Ei huolta, ratkaisemme lämmitysongelmasi joten kerro tilanteestasi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.