Remko Elkomat sähkölämmittimet

siirrettävä sähkölämmitin Remko Elkomat 3.2Remko Elkomat sähkölämmittimet on tarkoitettu kovaan käyttöön ja niistä onkin tullut lähes käsite rakennustyömailla ympäri Euroopan. Elkomateille on vuosien saatossa muodostunut maine luotettavina ja varmatoimisina lämmittiminä rakennuksilla ja vuokraamokäytössä. Laitteen kaikki peltiosat ovat kulutusta kestävällä pulverimaalauksella maalattua teräslevyä. Laitteen suojavaipalliset vastuselementit ovat ruostumatonta terästä.

Kaikki Remko Elkomat sähkölämmittimet on valmistettu Polarthermin tehtaalla Luvialla.

Lämpöpuhaltimet on tarkoitettu lämmitykseen ja kuivaukseen. Puhaltimia on myös mahdollista käyttää pelkkään tuuletukseen ilman, että lämmitysvastukset ovat käytössä. Pitkä sisävaippa mahdollistaa pitkän heittopituuden, jonka ansiosta lämmitin kierrättää huoneen ilmaa tehokkaasti ja puhallus tuntuu pitkällä.

Puhaltimien tehovalikoima on 2.2-40 kW ja ne on varustettu huonetermostaatilla. Ylikuumenemissuoja ja termostaattiohjattu jälkituuletus huolehtivat laitteen vaivattomasta ja turvallisesta käytöstä. Laite on roiskevesitiivis (suojausluokka IP 34).

 

Remko Elkomat 3.2, 6 ja 9 kilowattisilla on FI-hyväksyntä.FI
FI-merkitty tuote takaa sen, että se on turvallinen ja sen sääkestävyys on suomalaisten sääolojen mukainen. Lisäksi se takaa tuotteen ulkonäön laadun ja Suomessa käytettävien mittatoleranssien täyttymisen. Ennen FI-merkin myöntämistä (toisin kuin CE-merkille!) lämmittimille on tehty tarkat testaukset pätevässä testauslaboratoriossa ja merkki edellyttää testien läpäisyä.

 

Kiinnostuitko?

Viluttaako vai oletko jo jäässä? Ei huolta, ratkaisemme lämmitysongelmasi joten kerro tilanteestasi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.