HC 372 lämpökontti

Polar HC 372 on käyttövalmis suurteholämpökontti. Kontin avulla saadaan vaivattomasti suuri määrä lämpöä esim. varastoihin, työmaille, halleihin ja kasvihuoneisiin.

siirrettävä lämpökontti HC 372Lämpökontin voi sijoittaa lämmitettävän tilan ulkopuolelle ja lämpö johdetaan tilaan ja tilasta esim. kierresaumaputkella. Kontin tehokas puhallin mahdollistaa myös ilman kanavoinnin lämmitettävässä tilassa.

Lämpökontti koostuu Polar E 320 S ilmalämmittimestä, 5.5 kW keskipakoispuhaltimesta, 3000 l polttoainesäiliöstä, sekä öljyn esilämmittimestä ja ohjausautomatiikasta. Lämmitysyksikkö on sijoitettu käytettyyn ja kunnostettuun laivauskonttiin, joka toimii laitehuoneena. Kontti mahdollistaa lukitsemisen, mikä suojaa sitä asiattomalta käytöltä.

Lämpökontti on valaistu, ja siitä löytyy 2x230 V ja 1x400 V/16 A sähköulosotot. Normaalin merikontin tavoin HC 372 lämpökontissa on pohjassa trukkitaskut.

Katso kontin mittakuva ylävalikosta tai klikkaamalla tästä.

Polar HC 372 on hyväksytty vain EU:n ulkopuoliseen vientiin.

Kiinnostuitko?

Viluttaako vai oletko jo jäässä? Ei huolta, ratkaisemme lämmitysongelmasi joten kerro tilanteestasi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.